Magazin > VIP
25912 ogledov

Jennifer Lopez spet samska, to je sodu izbilo dno

jennifer lopez, alexander rodriguez

Pred enim mesecem je odjeknila novica, da naj bi se igralka Jennifer Lopez in nekdanji igralec baseballa Alex Rodriguez razšla. Zvezdnika sta novico takrat zanikala in povedala, da rešujeta zvezo,  sedaj pa sta potrdila, da sta razdrla zaroko. 

"Spoznala sva, da bolje delujeva kot prijatelja, in veseliva se, da bova to tudi ostala. Še naprej bova sodelovala in se podpirala pri skupnih poslih in projektih. Drug drugemu in otrokom želiva vse najboljše,“ sta sporočila za Today in prosila za spoštovanje zasebnosti. 

Par se je zaročil leta 2019. Poroko sta načrtovala za lani, a sta jo morala zaradi covida-19 dvakrat prestaviti. Njuna zveza je bila že nekajkrat v krizi zaradi govoric, da Alex pevki in igralki ni zvest. Nazadnje naj bi jo prevaral z Madison LeCroy, ki pa je afero zanikala. "Škandal z Madison je razlog za konec zveze. Že prej sta imela težave, tokrat pa se je Jennifer počutila osramočeno,“ je vir povedal Page Six.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.