Magazin > VIP
23016 ogledov

Jennifer Lopez: To je v španščini povedala na inavguraciji

jennifer lopez Profimedia
Pevka navdušila.

Na inavguraciji 46. predsednika ZDA, Joeja Bidna, je himno zapela Lady Gaga, Jennifer Lopez pa je občinstvo ganila s pesmijo Woodyja Guthrija “This Land is Your Land”. A bolj kot o njenem nastopu se danes govori o stavku, ki ga je med petjem izrekla v španščini. Citirala je ameriško prisego zvestobe: "En narod pod Bogom, enoten, s svobodo in pravico za vse.“

Lopezova se je s tem poklonila ameriški dediščini in latinskoameriški skupnosti in javnost ganila do solz, piše Independent.

"Ne bi verjela, da me bo Jennifer Lopez samo s tem, da je spregovorila v španščini, ganila do solz. Pa se je zgodilo. Verjetno tudi zato, ker je pred tem ženska postala podpredsednica ZDA,“ je zapisala uporabnica Twitterja, ki ni bila edina, ki so jo preplavila čustva. 

Komentarjev 7
  • Pepe007 07:40 22.januar 2021.

    En narod? In dva skoraj enako zastopana jezika ve nekaterih delih ZDA ... Dokaj čudno.

  • mph 14:49 21.januar 2021.

    Lepo je povedala, lepo odpela, ... samo tega neobstoječega boga bi pa res lahko v 2021 vsi nehali omenjat. Če pa že obstaja, pa je naredil toliko zla in klanja, da resnično ne zasluži nobenega klanjanja. Tudi sicer je uradno, ...prikaži več če primerjamo vse svete knjige, največji krvnik in sadist v znani zgodovini izmišljenih bitij.

  • darja19 14:47 21.januar 2021.

    Ta plastična baba vse za samopromocijo,tud hčer vlekla na oder lahko se skrije pred lady Gaga, je bila boljša