Magazin > VIP
24 ogledov

Jennifer Lopez toži nekdanji šofer

Jennifer Lopez FameFlynet
Jennifer Lopez ima težave z nekdanjim zaposlenim.

Njen bivši šofer in vodja varnostnikov njo in njenega menedžerja Bennyja Medino namreč toži zaradi goljufije, kršenja pogodbe in nezakonite odpovedi delovnega razmerja.

Hakob Manoukian je za JLo in Marca Anthonyja delal med leti 2005 in 2011. Težave so se začele, ko je Manoukian pregledal pevkine načrte za obisk Ukrajine, kjer imela zasebni koncert. Odkril je, da je bila cena zasebnega letala, ki ga je priskrbel Medina, prenapihnjena. O tem je obvestil zvezdnico in našel novega ponudnika, ki je za let z istim letalom računal manj kot družba, ki jo je predlagal Medina.

Po tem incidentu, na snemanju filma Kaj pričakovati, ko pričakuješ? v Atlanti, naj bi se Medina nad šoferjem začel znašati. Kot piše v tožbi, je zvezdničin menedžer Manoukianu zabrusil, da ni dovolj dober za to delo, saj njegova angleščina ni tekoča. Pevko je nato smel prevažati le še po Los Angelesu, saj je Medina prevzel vso načrtovanje Jenniferinih potovanj in tudi njeno varnost.

Manoukian od igralke in njenega menedžerja sedaj zahteva odškodnino in plačilo nadur.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.