Magazin > VIP
23 ogledov

Jennifer mrcvari Justina

Jennifer Aniston in Justin Theroux Flynet
Jennifer Aniston naj bi bila prava tečnoba in Justinu Therouxu že počasi prekipeva.

Svobodomiselni Justin Theroux naj bi začel spoznavati, kako zahtevna zna biti njegova predraga Jennifer Aniston. Pestijo jo številne muhe, ki ubijajo vso romantiko v njuni zvezi. Igralka je obsedena s svojo postavo, saj je pred kratkim opustila kajenje in pridobila nekaj kilogramčkov, sedaj pa se ves čas pritožuje, kako debela je. Prišlo naj bi celo tako daleč, da si Justin svoje drage niti na večerjo ne upa povabiti več.

Namesto seksa telovadba

Igralka naj bi vstajala ob šestih zjutraj in že navsezgodaj začela telovaditi. Poleg obsedenosti s telovadbo naj bi se ohladila tudi v spalnici. Seksata samo takrat, ko ima Jennifer plodne dneve, saj je prepričana, da bo tako lažje zanosila. Vir blizu para je povedal, da se Justin ne počuti kot v ljubezenskem razmerju, temveč bolj kot del znanstvenega projekta.

Jen pa gre v nos tudi to, da je njen dragi še vedno v stiku z bivšim dekletom. Parček naj bi praznike preživel ločeno, saj se je Jennifer odločila, da bo praznovala z dolgoletno prijateljico Courteney Cox. Povabili sta tudi Justina, vendar je povabilo odklonil, saj ima občutek, da mu želi draga narekovati urnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.