Magazin > VIP
23 ogledov

Jennifer na poroko povabila bivšo taščo

Jennifer Aniston Justin Theroux FameFlynet
Igralka Jennifer Aniston naj bi na poroko z Justinom Therouxom povabila tudi mamo Brada Pitta, s katero se še zdaj odlično razumeta.

Čeprav sta Jennifer in Brad ločena že sedem let, sta Jen in Bradova mama Jane ostali v tesnih odnosih. Zato si 43-letna igralka želi, da bi bila del njene poroke z Justinom Therouxom. "Hoče, da je Jane zraven. Z njo si je bolj blizu kot s svojo mamo Nancy, zato čuti, da je prav, da je na njeni poroki," je za britanski The Sun povedal neimenovani vir in dodal: "Jane je zelo vesela, da je Jen spet našla ljubezen. Ko je bila samska, ji je stala ob strani in ji nudila oporo, zato nikakor noče zamuditi poroke."

Jennifer in Justin sta postala par maja lani, letos pa je temnolasi igralec le pokleknil pred izbranko in ji nadel zaročni prstan. Poročila naj bi se na ranču zvezdnice Julie Roberts v Mehiki, kjer je Jennifer zelo všeč. "Jen se je zaljubila v Mehiko, saj ima zelo lepo pokrajino, popolno za njuno poroko," je še izdal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.