Magazin > VIP
43 ogledov

Jennifer najbolj vroča ženska vseh časov

Jennifer Aniston
1/10
Flynet
Bralci moške spletne strani MensHealth.com so igralko Jennifer Aniston razglasili za najbolj vročo žensko vseh časov, premagala je tudi nesmrtno Marilyn Monroe. Vas zanima na katerem mestu je pristala Angelina Jolie? Berite naprej.

Seksi Jennifer Aniston je pristala na samem vrhu seznama najbolj vročih žensk vseh časov. Tja so jo uvrstili bralci spletne strani MensHealth.com, ki menijo, da je Jennifer celo bolj vroča kot legendarni lepotici Marilyn Monroe in Raquel Welch. Na MensHealthu so pojasnili, zakaj si je Jennifer zaslužila zmago: "Humor je seksi in Jennifer Aniston je zelo zabavna. Hkrati pa je zelo prizemljena in ljudem daje občutek, da je del njih, da je kot oseba zelo dosegljiva. In takšna je že ves čas svoje kariere. Še vedno ostaja zabavna, seksi in zelo realna."

In katerim zvezdnicam se je še uspelo uvrstiti na seznam najbolj vročih žensk vseh časov? Bralci strani MensHealth.com so na drugo mesto uvrstili Raquel Welch, na tretje Marilyn Monroe, Angelina Jolie pa je pristala šele na desetem mestu. Vas zanima, katere so še znašle na lestvici? Oglejte si v zgornji galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.