Magazin > VIP
27 ogledov

Jennifer odnehala zaradi zlobnih ljudi

Jennifer Love Hewitt FameFlynet
Noseča igralka Jennifer Love Hewitt se je odločila zapreti svoj profil na Twitterju.

Jennifer se je za ta korak odločila predvsem zato, ker je imela dovolj negativnih in zlobnih ljudi, s katerimi je imela opravka. "Ljudje prek Twitterja pošiljajo veliko negativnih sporočil, pa tudi groženj. Zato z žalostjo sporočam, da Twitter ni več zame. Uživala sem v vsej prijaznosti in podpori, ki sem ju bila deležna, a potrebujem odmor," je prejšnji teden sporočila svojim sledilcem in dodala: "Življenje bi moralo biti polno pozitivnih stvari in spodbujanja drug drugega, ne bi smelo temeljiti na pošiljanju groženj in slabih vibracij. Vsem tistim, ki ste me osrečili, se zahvaljujem iz vsega srca."

Zvezdnica serije Seznam strank je v začetku junija sporočila, da je zaročena in noseča s soigralcem Brianom Hallisayem, kar je sporočila v uradni izjavi za javnost: "To je čudovit čas za naju in zelo se veseliva, da bova skupaj ustvarila družino."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.