Magazin > VIP
18 ogledov

Jennifer ovekovečena v betonu

Jennifer Aniston
1/13
Flynet
Jennifer Aniston je pred kitajskim teatrom Grauman v betonu pustila odtise svojih dlani ter stopal in se tako ovekovečila. Pri tem jo je spremljal tudi njen novi fant Justin Theroux.

Jennifer Aniston, ki naj bi sicer naslednje leto dobila svojo zvezdo tudi na hollywoodskem pločniku slavnih, je včeraj ovekovečila odtise svojih dlani in stopal v betonu na legendarnem losangeleškem zbirališču pred kitajskim gledališčem Grauman.

Ob tej priložnosti jo je spremljal tudi njen novi fant Justin Theroux, pridružila pa sta se ji tudi prijateljica Chelsea Handler in soigralec iz filma Horrible Bosses Jason Bateman. Med slovesnostjo je Jen svojemu na novo pobritemu lepotcu po zraku poslala poljubček in tudi gledalci so lahko opazili, kako srečna je. "Sijala je," je povedal eden izmed njih. "Ne bi mogla izgledati bolj srečna."

Justin in Jennifer, ki je pred kratkim priznala, da je zelo zadovoljna s svojim sedanjim življenjem in se zaveda, kako srečna je, da je spoznala tako dobrega fanta, sta zvezo začela prejšnji mesec.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.