Magazin > VIP
57 ogledov

Jennifer poskrbela za škandal

Jennifer Hudson FameFlynet
Jennifer Hudson je poskrbela, da so s podelitve People’s Choice Awards vrgli njenega nekdanjega prijatelja, raperja Lorda Kravena.

Jennifer Hudson so v sredo podelili nagrado za naj humanitarko leta. Ko je pevka videla, kdo na podelitvi sedi v prvi vrsti, pa ni pokazala srca. Brez usmiljenja naj bi od varnostnika zahtevala, da iz dvorane odstrani raperja Lorda Kravna. "Ali on ali jaz,“ naj bi zagrozila. Varnostniki so jo ubogali iz raperja pospremili s podelitve. Pred dvorano pa se je situacija zaostrila. Prišla je celo policija, ki je ugotovila, da so varnostniki naredili napako, zato so glasbeniku ponudili, da ga pospremijo nazaj k sedežu.

Odnosi med Jennifer in raperjem so se zaostrili po glasbenikovem nastopu v oddaji HLN’s Showbiz Tonight aprila 2012, ko je potekalo sojenje morilcu, ki je ubil Jenniferino mamo, nečaka in brata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.