Magazin > VIP
18 ogledov

Jennifer – razdiralka zvez?

Jennifer Aniston, Justin Theroux EPA
Justin Theroux in njegovo dolgoletno dekle sta se razšla. Se je Jennifer Aniston tokrat sama znašla v vlogi razdiralke zvez?

Jennifer Aniston je tokrat našla moškega, ki je že pripadal drugi ženski. Tiskovni predstavnik Heidi Bivens je v torek potrdil, da je modna oblikovalka končala 14-letno zvezo z Justinom Therouxom: "Heidi in Justin sta bila skupaj 14 let. Spoznala sta se, ko je bila stara 20 let, on pa 24. Pretekli konec tedna se je izselila iz njunega doma."

Uradna potrditev njunega razhoda je prišla po tem, ko so se v zadnjih tednih pojavljale številne govorice o romantični povezavi igralca z Jennifer. "Heidi je strta. Bila je popolnoma slepa. Z Justinom sta bila skupaj že leta, imela sta dom. Nato je spoznal Jennifer in vse se je spremenilo. Sprva je trdil, da sta le prijatelja,“ je povedal neimenovani vir.

Justinovi prijatelji pa pravijo, da je bilo njegove zveze s Heidi konec, preden je lani na snemanju spoznal lepo Jennifer, kar jo odrešuje kakršnekoli krivde pri njunem razhodu. Ne moremo pa mimo podobne zgodbe, ki jo je Jennifer doživela z bivšim možem Bradom Pittom. Igralec se je od znane "Prijateljice" ločil po tem, ko je leta 2005 v filmu Gospod in gospa Smith zaigral z Angelino Jolie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.