Magazin > VIP
41 ogledov

Jennifer razočarana nad Bradleyjem

Jennifer Lawrence, Bradley Cooper FameFlynet
Jennifer Lawrence in Bradley Cooper sta v filmu Za dežjem posije sonce zaigrala zaljubljen par, a mladi igralki v resnici ni bilo všeč, kako se njen soigralec poljublja.

Bradley Cooper je bržkone eden od najbolj zaželenih samcev v Hollywoodu, a Jennifer Lawrence ima kljub temu nekaj pripomb čez njega. Ko sta se morala v filmu Za dežjem posije sonce poljubljati, jo je pustil povsem hladno. To mu je tudi povedala, saj je Bradley o tem spregovoril med nedavnim intervjujem. "Po drugem poskusu se je odmaknila in mi rekla, da se poljubljam precej mokro," je razložil in priznal: "Tega si nisem želel slišati, saj defenitivno ni bil kompliment."

A očitno le Jennifer meni, da je poljubljanje z njim grozno, saj sta igralca dobila MTV nagrado za najboljši poljub v tem filmu. In kot kaže, je njuna filmska kemija všeč tudi režiserju Davidu O. Russellu, ki ju je združil v še enem svojem filmu, American Hustle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.