Magazin > VIP
23 ogledov

Jennifer zahteva retuširanje

Jennifer se ne more sprijazniti z leti. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
41-letna Jennifer Aniston od ustvarjalcev filma zahteva, da jo retuširajo.

Nikoli zadovoljna Jennifer se težko spopada s svojimi leti. Viri razkrivajo, da igralka ni bila niti najmanj zadovoljna, ko si je ogledala zadnje prizore s snemanja filma The Switch. "Meni, da je videti neprijetno, še posebno pa je občutljiva, ko gre za scene, ki so jih posneli podnevi," razkriva vir blizu igralki.

"Od ustvarjalcev filma je zahtevala, da jo retuširajo, toda povedali so ji, da so svoj proračun že porabili. Zdaj razmišljajo, kako bi lahko poravnali stroške retuširanja," še razkriva vir. Jennifer naj bi bila med snemanjem filma tako nesamozavestna, da so ji lasje ves čas padali čez obraz, saj ni hotela, da bi kdo videl kakšno gubico. Njeni prijatelji pravijo, da se Jennifer leta že poznajo, ona pa se preprosto ne more sprijazniti s tem.

Da bi bila stvar še hujša, Jennifer trenutno snema film s 23-letno lepotičko Brooklyn Decker, ki je krasila naslovnico posebne izdaje Sports Ilustrated, namenjeno kopalkam. "Jennifer je ljubosumna na njeno postavo," razkriva vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.