Magazin > VIP
105 ogledov

Jennifer zaljubljena v Joaquina

Jennifer je menda z igralcem popolnoma obsedena. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Jennifer Aniston, ki nima sreče v ljubezni, se je tokrat zagledala v igralca Joaquina Phoenixa.

Prijatelji Jennifer Aniston, ki se je drži sloves dekleta, ki nima sreče v ljubezni, so za Grazia Magazine priznali, da se je 42-letna igralka zagledala v igralca Joaquina Phoenixa. Menda so igralkini hormoni začeli divjati že avgusta letos na premieri igralčevega novega filma I'm Still Here, Jen pa se po besedah prijateljev poigrava z mislijo, da bi Phoenixa povabila na zmenek. Sicer pa je Jennifer že naredila prvi korak, ko je igralcu ponudila vlogo v svojem muzikalu The Goree Girls.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Joaquin je samski, zabaven in postaven, Jennifer pa obožuje njegovo čudaško vedenje. Dopisujeta si in se ves čas kličeta v zvezi z njunim sodelovanjem v muzikalu, toda Jennifer si več kot očitno želi preživljati čas z njim, saj je popolnoma zaljubljena. Tudi če se dobita zgolj zaradi poslovnih razlogov, si Jennifer ne more pomagati in hodi naokoli kot zaljubljena šolarka," je povedal eden igralkinih prijateljev, ki je še razkril, da je Jen že lep čas zagledana v igralca, po njunem prvem srečanju pa jo je menda popolnoma prevzela njegova karizma.

Zaljubljenost pa po poročanju ameriških medijev ni obojestranska, saj si Joaquin ne želi resne zveze z Jennifer, čeprav uživa v njeni družbi. "Ko sta skupaj, se izjemno zabavata, toda Joaquin noče združevati poslovnih obveznosti z ljubeznijo. Kljub temu pa ni nič nemogoče," je razkril igralčev prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.