Magazin > VIP
4 ogledov

Jennifer zaradi Angeline odpovedala poroko

Jennifer Aniston Angelina Jolie FameFlynet/Žurnal24
Rivalstvo med Angelino Jolie in Jennfer Aniston se nadaljuje. Anistonova naj bi bila tako besna zaradi zaroke Angeline in Brada, da sta z Justinom Therouxom odpovedala svojo zaroko.

Po tem, ko se je zdelo, da je Jennifer končno našla mir v ljubezenskem življenju, je kot strela z jasnega prišla novica o zaroki Angeline in Brada. To naj bi Jen tako šokiralo, da naj bi se ob novici  zgrudila, zdaj pa je odmevna zaroka negativno vplivala na Jenino zaroko z Justinom. Parček je menda odpovedal poroko, ki bi se morala zgoditi letos, poroča ameriška spletna stran The National Enquirer. "To bi moralo biti Jenino leto ljubezni in sreče. Ravno sredi priprav na poroko z Justinom pa jo je zadela novica, da si bosta večno zvestobo letos obljubila tudi Brad in Angie," je za omenjeno spletno stran izdal neimenovani vir.

In ravno zato, ker se je Jennifer tako burno odzvala na novico o Bradovi ponovni poroki, je Justin svoji izbranki predlagal, da zaroko prekličeta. "Justin se počasi začenja zavedati, da Jennifer še zdaleč ni prebolela Brada. Predlagal ji je, da s poroko počakata, in Jennifer se je strinjala," je pojasnil vir in dodal: "Jen verjame, da je Angie namerno zdaj oznanila zaroko z Bradom. Meni, da je to storila zato, ker ji hoče ukrasti pozornost. Spet sta jo prizadela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.