Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Te joške so prevelike za Ameriko

Jennifer Love Hewitt Wikipedia
Oprsje igralke Jennifer Love Hewitt je očitno preveliko za ameriški trg, saj tamkajšnje revije digitalno zmanjšujejo njene prsi.

Seksi Jennifer trenutno intenzivno oglašuje novo televizijsko serijo The Client List (Seznam strank, op. p.), ki govori o gospodinji s tremi otroki, ki ima hude finančne težave. Da bi lahko preživljala družino, se zateče k prostituiranju. Serijo bodo v ZDA začeli predvajati ta vikend, a je že požela ogromno pozornosti, zahvaljujoč žgečkljivim napovednikom in reklamnim oglasom, na katerih Jennifer pozira v seksi spodnjem perilu. Tu pa se pojavi problem. Njeno oprsje naj bi bilo preveč razkrito in preveliko za ameriški trg, zato so ga že začeli digitalno zmanjševati.

Jennifer se zaveda problema in priznava, da je z začetkom snemanja tudi v zasebnem življenju začela nositi bolj zapeljivo perilo. "Naučila sem se, kako bolje nositi perilo. Prej nikoli nisem stremela k temu, da bi bila seksi in provokativna, zdaj pa drugače gledam na to. Je vznemirljivo in zabavno," je razložila igralka. Kaj pa vi mislite, je Jennifer res preveč izzivalna?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.