Magazin > VIP
19 ogledov

Jennin novi fant se je spravil na Pitta

Jennifer Aniston, Justin Theroux Flynet
Jennifer Aniston se na intervju svojega nekdanjega moža, v katerem je zakon z njo označil za dolgočasnega, ni odzvala. Je pa gospoda Pitta poklical njen novi fant Justin Theroux.

"Justin ne more verjeti, kakšen strahopetec je Pitt," je povedal Therouxov prijatelj in izdal, da je Justin sredi noči poklical Brada in mu ukazal, naj o zakonu z Jenn ne črhne več.

A to še ni vse. Justin je poklical tudi nekega zelo vplivnega hollywoodskega producenta in Pitta označil za "revo" in "glasnega nasilneža", ki ga je nujno treba postaviti na svoje mesto. Tudi s pestmi, če je treba.

Brad se je sicer že naslednji dan opravičil za intervju in razložil, da so ga napačno citirali. A insajderji pravijo, da to ne drži. Za vse naj bi bila kriva Angelina Jolie. "Natanko to o Jennifer meni Angelina. Že od nekdaj pravi, da je dolgočasna. Videti je, kot da bi Angelina Bradu namignila, kaj naj v intervjuju reče," menijo poznavalci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.