Magazin > VIP
58 ogledov

Jenny hotela biti nuna

Jenny McCarthy Žurnal24 main
Igralka Jenny McCarthy se je hotela pridružiti nunam in si zagotoviti mesto v nebesih.

Nekdanja Playboyeva zajčica Jenny McCarthy si je v mladih letih želela postati nuna. Ko je dojela, da ne bo mogla imeti otrok, pa si je premislila. Lepotica je namreč odraščala v stroko katoliškem okolju in vedno mislila, da se bo zaobljubila Bogu, se pridružila nunam in si tako zagotovila mesto v nebesih.

Pri promoviranju svoje nove knjige z naslovom  Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic je povedala, da so jo v otroštvu učili, da je njen cilj v življenju delati dobre stvari, da si bo lahko zagotovila mesto v nebesih. "Tako je bilo logično v mojem nedolžnem razmišljanju, da postanem nuna."

Svetlolaska ima iz nekdanjega zakona z igralcem in režiserjem Johnom Asherjem desetletnega sina Evana. "Vedela sem, da si kljub temu, da želim iti v nebesa, želim bolj kot karkoli biti mama."

Igralkin videz pa je čisto nasprotje videzu nun. "Ugotovila sem, da se še vedno lahko borim za pravico in resnico, pa tudi če nosim nedrček. Nekateri me lahko imajo za grešnico in mi očitajo slabe navade, vendar se raje vidim kot študentka v tej odlični šoli, ki ji rečemo življenje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.