Magazin > VIP
29 ogledov

Jenny in Jim že z novima ljubeznima

Jenny in Jim sta se razšla lani aprila. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Potem ko sta se pred meseci razšla, sta si Jenny McCarthy in Jim Carrey že našla novega partnerja.

Ker je bila Jenny McCarthy nezadovoljna z moškimi, ki jih je srečevala v Los Angelesu, se je odločila, da si moškega svojih sanj poišče kar preko spleta.

"Losangeleški frajerji imajo v torbicah več ličil kot jaz. Dovolj jih imam! Odločila sem se preveriti, kaj se najde na internetu in šla na nekaj zmenkov na slepo. Prvih nekaj je bilo groznih, spraševali so me, če poznam Sharon Stone. A zamikal me je šele peti. Ime mu je Paul Krepelka in je športni agent iz Bostona. Sedaj sva skupaj, predlagala pa mi ga je sestra," je povedala Jenny.

Prav tako pa od aprila, ko sta se razšla, ne sameva igralec Jim Carrey. Pred dnevi so ga v newyorškem gledališču opazili z mlado svetlolasko, varovala pa sta ju dva zajetna telesna stražarja. "Bila sta zelo romantična in se držala za roke," je povedal nek vir.

Navedbe, ki so se pojavile, da sta se Jenny in Jim pobotala, tako ne držijo. Jim se je od razhoda zabaval z več ženskami, nobena zveza pa ni trajala dlje kot en teden. "Še vedno pa je noro zaljubljen v Jenny in je ne more preboleti," je povedal vir. Igralec je obljubil, da se bo šel zaradi depresije in menjanja razpoloženja zdravit, če ji bo dokazal, da je resen glede njune skupne prihodnosti, pa mu bo morda dala še eno priložnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.