Magazin > VIP
95 ogledov

Jenny ostaja vitka zaradi seksa

Jenny McCarthy Žurnal24 main
Jenny McCarthy ostaja v formi tako, da uživa v pogostem in dobrem seksu s svojim novim partnerjem, športnim agentom Paulom Krepelko.

Lepotica Jenny McCarthy je začela hoditi s športnim agentom Paulom Krepelko decembra, predstavila pa ju je njena sestra. Nekdanja Playboyeva zajčica trdi, da se za svojo postavo lahko zahvali svojemu novemu ljubimcu. "Pred 35. letom mi ni bilo treba telovaditi, vendar sedaj moram. Tako je tukaj tekalna steza, bikram joga, pazim, kaj jem, in seveda odličen seks. Veliko odličnega seksa!"

 

Jenny se je decembra, preden je spoznala Paula, razšla z modelom Jasonom Tooheyjem, lani pa je prekinila tudi petletno zvezo z Jimom Carreyjem. Zvezdnica je priznala, da je bila zaskrbljena nad svojim okusom za moške. Tako je prosila prijatelje, naj ji pomagajo najti novega fanta. Na petem zmenku na slepo je spoznala svojega novega lepotca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.