Magazin > VIP
52 ogledov

Jenson Button in žena med ropom omamljena s plinom

Jenson Button Jessica Michibata Profimedias
Britanski zvezdnik Formule 1 je z ženo preživljal počitnice v južni Franciji, kjer so ju ponoči vlomilci uspavali s posebnim plinom. Med tem, ko sta nezavestno ležala, so roparji hodili po hiši in ropali.

Jenson Button in njegova soproga Jessica Michibata sta preživljala počitnice v južni Franciji. V vilo, kjer sta počitnikovala, so vlomili nepridipravi, ki so ju s plinom uspavali in med tem, ko sta nezavestno ležala, ropali in celo vzeli Jessicin zaročni prstan, ki je vreden kar 350 tisoč evrov.

"Policija je povedala Jensonu, da so vlomilci zagotovo uporabili klimatsko napravo, da so skozi njo spustili plin, ki ju je uspaval,“ je povedal vir in dodal: “Zgodbi verjame tudi Jenson. Najbolj grozno pa je to, da so bili vlomilci v isti sobi kot ona dva in da so stikali po njunih stvareh, med tem ko sta bila tam.“ Vlomilci se niso pustili motiti, saj so vedeli, da je plin zelo učinkovit in da se zvezdnik Formule 1 zagotovo ne bo zbudil. V hiši nista bila sama, tudi njuni gosti so bili žrtve plina.

Med ropom so vsi spali, zato nihče ni nič posumil. Sumičavi so postali naslednji dan, ko so ugotovili, da so izginili določeni predmeti, tudi zaročni prstan. "Za goste hiše in za Jensona je bilo grozno, ko so ugotovili, da je bil nekdo v hiši, med tem ko so oni spali.“

Policisti menijo, da so nepridipravi ukradli okoli 400 tisoč evrov vrednih predmetov.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.