Magazin > VIP
46 ogledov

Jenson Button: Občutek je grozen!

Jenson Button Jessica Michibata Profimedias
Jenson Button je za medije spregovoril o ropu, kjer so roparji s plinom uspavali njega, njegovo ženo in njune prijatelje.

"Grozno je bilo. Ni lep občutek, ko pomisliš, da je nekdo brskal po predalih, ki so bili samo osem centimetrov od ženine glave. To je najhujši del celotne izkušnje,“ je povedal Jenson Button in dodal: "Lahko nadomestiš denar in nakit. Seveda, zaročni prstan, ki so ga ukradli, je imel sentimentalno vredno, a v primerjavi z najinim zdravjem, ta nima nobenega pravega pomena.“

Med tem, ko so Jenson, njegova zaročenka in njuni prijatelji spali, so jih vlomilci omamili s plinom in med tem, ko so vsi mirno "spali“ ropali.

To pa ni prvič, da sta bila tarča napada. Leta 2010 sta na težave naletela tudi v Braziliji, kjer je bil skoraj žrtev oboroženega ropa. Takrat so ga napadli trije oboroženi Brazilci, ki so na križišču želeli vlomiti v njegov avtomobil, v katerem je bil poleg njega tudi njegov oče in psihoterapevt. Vse zahvale, da ni prišlo do žrtev gredo njegovemu vozniku, ki je upokojeni policist. Ta je namreč uspel pobegniti kljub hudi gneči na cesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.