Magazin > VIP
81 ogledov

Jerica Zupan za službo morala marsikaj pretrpeti

jerica zupan Žurnal24 main
Radijska voditelja Jean in Sebo sta Jerico Zupan postavila pred neprijetne izzive.

Nova voditeljica v Anteninem zajtrku je Jerica Zupan, znan obraz in glas iz domačih medijev. Preden je bila sprejeta, pa je morala svetlolaska opraviti kar nekaj preizkusov in dokazati, da ima jeklene živce. Med drugim je morala s kačo okoli vratu prebrati novice in se s supom peljati po narasli ljubjanici.

"Mene ni ničesar strah. No, tako sem govorila pred izzivi. Zdaj pa so pokazali, da se je nabralo nekaj stvari, ki mi niso ravno pri srcu. Recimo kače. Moja reakcija me je pravzaprav presenetila,“ je za Žurnal24 povedala Jerica in dodala, da jo je sicer pred kolegovimi izzivi vedno stiskalo v prsih. "Do zadnjega nič ne vem. Vsi se mi samo smejijo v obraz, nihče mi nič ne pove, niti ne namigne. Sicer pa Jeana in Sebota vsi poznamo. Malo sta čudna. In čudni so posledično tudi izzivi (smeh). Res sta me presenetila. Pri vseh sem skoraj spustila dušo in pri vsakem izzivu mi je srce padlo v hlače. Ampak, saj bo prišel čas za maščevanje (smeh).“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.