Magazin > VIP
48 ogledov

Jernej Damjan in Taya skočila v zakon

Taya, Jernej Damjan Sašo Domijan
Smučarski skakalec Jernej Damjan in njegova srčna izvoljenka, pevka Taya, sta si pretekli konec tedna obljubila večno zvestobo.

Jernej Damjan in Tanja Adamič, bolj znana kot Taya, sta preteklo soboto dahnila usodni da, veselo novico pa sta mladoporočenca oznanila tudi na svojih Twitter profilih. Taya je sicer še isti večer tudi zapisala: "Hvala ti za danes, dragi. Lepe sanje.*"

Svetlolasa pevka, ki je že po zimski zaroki s smučarskim skakalcem za naš portal povedala, da si "želi biti nevesta, ki bo videti prečudovito in bo svojega bodočega moža na dan poroke še bolj začarala", je na svoj najlepši dan blestela v beli poročni obleki brez naramnic in z zlatimi detajli na zgornjem delu obleke, medtem ko je Jernej nosil klasično črno obleko in belo srajco, priča poročna fotografija na spletni strani govori.se. V Arboretumu Volčji Potok so njuni izmenjavi poročnih zaobljub prisostvovali njuni najbližji prijatelji in družinski člani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.