Magazin > VIP
40 ogledov

Jernej Damjan jo je dolgo prosil za roko

Taya
1/3
Reševalni pas/Twitter
Svetlolasa slovenska pevka Tanja Adamič, bolj znana kot Taya, je rekla da svojemu srčnemu izvoljencu, smučarskemu skakalcu Jerneju Damjanu. O svojih občutkih ob zaroki in pripravah na poroko je spregovorila tudi za nas.

Kdaj sta se zaročila, je bilo romantično?
Točnega meseca ali datuma ne želiva razkriti. To vedo le najini najbližji in tako naj tudi ostane. Najina mala skrivnost. Bil je zelo prijeten in intimen trenutek, definitivno ravno prav romantičen, da so bili prisotni metuljčki v trebuhu.

Je Jernej pokleknil in vam podaril diamantni prstan, kot to vidimo v filmih?
Res je, pokleknil je in klečal kar nekaj časa, ker sem od presenečenja skoraj pozabila, da čaka odgovor. Prstanček je prišel nekaj dni kasneje, tako da je bila to nekako dvojna zaroka. Tega pa v filmih nisem še videla (smeh).

Vmes sta se sicer za nekaj časa razšla. Kaj vas je pripeljalo nazaj k Jerneju?
V tistih časih sva imela vsak zase toliko stvari za urediti, da jih preprosto nisva znala urejati skupaj. Vendar je energija tista, ki te ponavadi privlači in ta je bila zelo močna. Navsezadnje je to najpomembnejše v zvezi, sploh na začetku.

Kakšna nevesta si želite biti, imate že izbrano lokacijo, obleko in datum?
Želim si biti nevesta, ki bo videti prečudovito in bo svojega bodočega moža na dan poroke še bolj začarala. Poroke sicer še nisva začela zares načrtovati, ker imava trenutno premalo skupnega časa. Jernej je sredi zimske sezone, s februarjem odpirava spletno trgovino, sama pa delam nove pesmi in nekaj drugih projektov. Najbliže občutku neveste bom na modni reviji poročnih in maturantskih oblek, kjer tudi nosim dve obleki, tako da ne bom prav težko pričakovala najinega načrtovanja in pogovorov.

Boste Jerneju na poroki zapeli ali mu morda celo napisali pesem?
Napisala sem besedilo za pesem, ki je tudi že posneta, za katero je bil moja inspiracija, mislim pa, da mu za poroko ne bom napisala nobene posebne pesmi. Lani sem pela na prijateljičini poroki, med cerkvenim obredom sem zapela Beyoncejino verzijo AveMarie in jo povezala še z eno pesmijo, ki je nevesto spomnila na nekaj posebnega. To, da so vsi uživali v izvedbi, je bilo nekaj najlepšega in če bi zapela na svoji poroki, bi želela, da je tudi to nekaj nepričakovanega in skrbno izbranega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.