Magazin > VIP
73 ogledov

Jernej ni imel veliko deklet

Jernej pravi, da so njegova razmerja trajala dolgo. (Foto: Katja Kodba / Mediasp Mediaspeed.net
Pevec Čukov Jernej Tozon je spregovoril o zaigrani ljubezni in razkril, s čim ga lahko ženska osvoji.

Čeprav se bliža dan zaljubljenih, so Čuki pred kratkim postregli z novo balado, ki govori o slovesu in zlomljenih srcih. O pomenu pesmi je za zurnal24.si spregovoril pevec skupine Jernej Tozon. "Obstaja veliko zvez, v katerih je ljubezen zaigrana. Ljubezen je treba gojiti ves čas, saj drugače usahne. In ravno o tem govori ta pesem," pravi simpatični pevec, ki dodaja, da se v pesmi prepozna tudi sam. "Mogoče zato, ker se tudi sam nisem dovolj trudil," nam pove.

Pravi, da sam ni doživel prav veliko sloves, saj ni imel veliko deklet, in da so bila njegova razmerja dolga. "Nobeno slovo ni sladko. Nikoli ni bilo lahko, toda slovo je slovo," pravi pevec, ki so ga fotografi lansko poletje ujeli v družbi izbranke Dani, s katero se pred tem nista skupaj pojavljala v javnosti. Tega, ali je njegovo srce še oddano, ni želel komentirati, je pa povedal, s čim ga lahko ženska osvoji.

"S preprostostjo. Že tako imamo v življenju preveč igranja in je težko dobiti resnega partnerja, ki ne igra," pravi Jernej, ki prizna, da ga dekleta na ulici rada ogovorijo, toda neprijetnih izkušenj z oboževalkami še ni imel. Razkril nam je, da je pred kratkim prejel pismo osemletne oboževalke, na katero je z veseljem odgovoril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.