Magazin > VIP
37 ogledov

"Jernej zanjo naredi vse“

taya damjan Instagram
Hčerka smučarskega skakalca Jerneja Damjana in pevke Taye je stara dva meseca.

Taya nam je zaupala, da je Niki izjemno priden otrok, ki ne joka pogosto in veliko spi. Slednje ima po mamici. "S tem, komu je podobna, se najbolj ukvarjajo babice in dedki. Mislim, da je obema. Jernej, ko je bil dojenček, ni veliko spal, jaz pa sem. To ima Niki torej po meni. Oba sva opazila, da ji ni všeč, če preveč siliš v njen osebni prostor, kadar ji to ne ustreza. Tudi to je značilno zame,“ nam je še razkrila lepotička, ki s poporodno težo nima težav. Dva meseca po Nikijinem rojstvu ima le pet kilogramov več kot pred nosečnostjo.

Taya sicer priznava, da se je njeno življenje obrnilo na glavo. "Jernej ima še naprej tekme in treninge, zato sva morala poskrbeti, da njegovo življenje poteka nemoteno. Trudim se, da nase prevzamem čim več stvari, ki se tičejo otroka. Meni se je življenje zelo spremenilo. Zdaj sem večinoma doma, prej sem bila veliko na poti. Ampak te svobode ne pogrešam. Na to sem se pripravila. Malo sicer že razmišljam o tem, kaj bom počela v prihodnosti, a se še ne obremenjujem preveč,“ pravi Taya, ki je nad očetovskimi sposobnostmi našega skakalnega asa več kot navdušena. "Jernej je super očka. Zelo se trudi, da je vse tako, kot je treba. Zanjo naredi vse.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.