Magazin > VIP
28 ogledov

"Jesse me je prevaral z 19 ženskami"

Jesse James, Kat Von D Flynet
Slavna tetovatorka Kat Von D, s katero se je Jesse James zapletel po ločitvi od žene Sandre Bullock, je na svojem Facebook profilu razkrila, da jo je Jesse prevaral z vsaj 19 ženskami.

Kat Von D je pred kratkim na svojem Facebook profilu objavila blog z naslovom "Hvala, Jesse James", v katerem se je razpisala o zvezi s slavnim motoristom, poroča ameriška spletna stran RadarOnline. Odnos z bivšim možem Sandre Bullock je bil po njenih besedah "strupen", dodala pa je še, da je spoznala 19 žensk, s katerimi jo je prevaral v enoletnem razmerju. "Danes sem spoznala 19. dekle, ki jo lahko dodam na seznam žensk, s katerimi me je Jesse prevaral," je nazadnje zapisala Kat. Devetindvajsetletna tetovatorka pravi, da javnosti vse to razkriva, ker na ta način preboleva propadlo razmerje. "Ves čas razmišljam, kako bi se rešila vseh čustev, ki so ostala po tej zvezi, ki me je zastrupljala. To se bo komu morda zdelo nezrelo, a zagotavljam vam, da to počnem iz čiste ljubezni in iskrenosti."

Ko je svet izvedel, da je Jesse več let varal svojo ženo Sandro, je bila Kat tista, ki ga je branila in vsem zagotavljala, da je povsem drugačen človek. "Včasih sem hotela celemu svetu zakričati, da je Jesse dober človek, naj ga ne obsojajo. Trdno sem verjela, da se je spremenil," je še zapisala Kat in dodala, da se Jesseju zdaj lahko samo zahvali za dobro lekcijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.