Magazin > VIP
20 ogledov

Jesse se strinja z ločitvijo

Sandro je mož Jesse James prevaral. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po tem, ko je Sandra Bullock naznanila, da se bo ločila od moža Jesseja Jamesa in da bo sama skrbela za njunega posvojenega sina Louisa, je Jesse javnosti sporočil, da spoštuje njeno odločitev.

"Odločitev, da pustim ženi, da konča najin zakon in sama vzgaja najinega sina, je bila ena najtežjih v mojem življenju," je s solzami v očeh povedal Jesse, ko je izvedel, da je Sandra sprožila ločitveni postopek.

 

Jesseja zamenjala za Louisa

45-letna igralka se je za konec zakona bržkone odločila zato, ker se ji je izpolnila dolgoletna želja – končno je dobila sina.

 

Trimesečnega Louisa sta Sandra in Jesse pred štirimi leti sicer želela posvojiti skupaj, a ker se je pred prihodom sinčka izkazalo, da ji je bil Jesse nezvest, je Sandra vložila zahtevo, da bo sama skrbela za otroka.

 

Jesse je ob tem dejal, da se zaveda, da ga je prav nezvestoba odtrgala od sina, zato ne sme biti sebičen. "Ljubezen, ki jo čutim do Louisa, je nepopisna. Dejstvo, da ga ne bo v mojem življenju, je v mojem srcu pustilo ogromno praznino," je povedal 41-letni zvezdnik, ki je za konec še dodal, da bo Sandra ostala ljubezen njegovega življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.