Magazin > VIP
24 ogledov

Jessica Biel bo spremenila priimek

Justin Timberlake, Jessica Biel FameFlynet
Igralka Jessica Biel, ki se je pretekli teden poročila s pevcem Justinom Timberlakom, naj bi prevzela možev priimek, karierno pa bo še vedno uporabljala dekliškega.

"Pravi, da si bo spremenila priimek v Timberlake, saj je to po njenem mnjenju najbolj kul priimek, ki ga je kdaj slišala," je za E! News povedal njen bližnji prijatelj. Jessica in Justin sta si večno zvestobo obljubila pred slabim tednom, o njunem dnevu pa sta dejala, da lepši ne bi mogel biti. "To je bila prava fantazijska izkušnja," je povedala Jessica, Justin pa dodal: "Res je bil poseben večer."

Mladoporočenca sta na veseli dogodek povabila več kot 100 svatov, vrhunec večera pa je bil, ko je Justin svoji izbranki na poti do oltarja zaigral na kitaro. "Šlo je za edinstveno pesem, ki sem jo napisal posebej za ta večer in posebej za njo," je povedal romantični pevec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.