Magazin > VIP
15141 ogledov

Jessica Biel soprogu očitno odpustila spodrsljaj s soigralko

justin timberlake, jessica biel
1/11
Profimedia
Njun 10-letni zakon močan kot še nikoli.

Pevec Justin Timberlake, ki si je tudi kot igralec ustvaril ime, in igralka Jessica Biel bosta letos praznovala 10. obletnico poroke. Sta ponosna starša dveh dečkov, ki pa sta jih očitno pustila doma in se sama odpravila na počitnice na Sardinijo, kjer sta uživala na ogromni jahti. Paparaci so ju ujeli tudi na plaži, kjer je pevec ženi pomagal pri nanosu sončne kreme in sta se nežno poljubljala.

Škandal, ki je izbruhnil leta 2019, je pozabljen. V javnost so tistega leta pricurljale fotografije, na katerih zvezdnik za roko drži soigralko. "Čudoviti ženi in družini" se je zvezdnik takrat javno opravičil. "Pred nekaj tedni sem napačno presodil stvari, a naj bom jasen - nič se ni zgodilo med mano in mojo soigralko," je zapisal v sporočilu svojim sledilcem na Instagramu in dodal: "Tisto noč sem popil veliko preveč in obžalujem svoje vedenje. Moral bi vedeti bolje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.