Magazin > VIP
13353 ogledov

Jessica Simpson pokazala 11-letno hčerko, javnost ogorčena

jessica simpson Profimedia
Posnetki šokirali sledilce.

Ameriška pevka Jessica Simpson je svojim sledilcem, teh je na Instagramu kar 6,3 milijona, predstavila 11-letno hčerko Maxwell, s katero sta skupaj pozirali.

"V službo prinesi svojo Barbie," je zvezdnica zapisala ob fotografijah. A navdušenje nad posnetki je tokrat zadušilo ogorčenje nekateri sledilcev. Zmotila jih je oprava 11-letnice, ki po njihovem mnenju ni primerna za otroka.

Maxwell je nosila kratko majico, ki je razkrivala njen trebuh, in dolgo krilo iz jeansa. "A ni stara 11? Nehaj seksualizirati svojo malo punčko", "Ne razumem, zakaj dovoliš, da tvoj otrok to obleče", "Nesprejemljivo za 11-letnega otroka", "Človek bi mislil, da bo mama, ki ima vse te težave, poskušala pred istimi težavami zaščititi svojo hčerko, a dela ravno nasprotno. Poiščite zdravljenje, da ne poškodujete svojih otrok", pravijo šokirani sledilci. 

Posnetki seveda niso zmotili vseh. Veliko je bilo tudi pozitivnih odzivov, med drugim tudi od starlete Kim Kardashian, ki je dvojici namenila dva srčka. 

Pevka in njen soprog Eric Johnson imata sicer še sina Aca (9) in 4-letno hčerko Birdie Mae

Jessica je imela v preteklosti hude težave z odvisnostjo od alkohola, borila se je tudi z odvečno težo. Nato je močno shujšala, nekateri menijo, da celo preveč ... Zvezdnica je javnost v preteklosti večkrat presenetila s posnetki svoje suhljate postave, nazadnje s to fotografijo, ki je mnogim pognala strah v kosti. 

 

Komentarjev 6