Magazin > VIP
7153 ogledov

Jessice Simpson ne boste prepoznali, fani se bojijo zanjo

Jessica Simpson Profimedias
Nova fotografija je šokirala njene sledilce.

Jessica Simpson si verjetno ni predstavljala, da bo njena fotografija dvignila toliko prahu. Svojim sledilcem je želela zgolj pokazati nova oblačila, na katera pa nihče ni bil pozoren. 41-letnica je namreč vidno shujšala.

"Kaj se je zgodilo z njo", "Njen obraz je videti zelo suh, upam, da je v redu", "Kaj se dogaja" in "Ne", je le nekaj komentarjev zaskrbljenih sledilcev, ki so se prestrašili za njeno zdravje. Ena od njenih sledilk predvideva, da je za njeno preobrazbo kriva glasbena industrija. "Vem, da garaš za to, da si tako suha in da ta industrija ljubi suhice, a tvoje obline so bile čudovite," je zapisala. 

Lepotica je močno shujšala že leta 2020. Med tretjo nosečnostjo je namreč tehtala kar 120 kilogramov, a se je po porodu začela ukvarjati s tekom in povsem preoblikovala svoje telo.

Novembra lani je zvezdnica šokirala z izpovedjo, da je bila odvisna od alkohola. 

"Ta oseba na jutro 1. novembra 2017 je neprepoznavna različica mene. Toliko samoodkrivanja je bilo še pred mano,“ je zapisala ob svoji stari fotografiji in dodala: "V tistem trenutku sem spoznala, da si bom spet dovolila zasijati, pokazati zmago v notranji bitki za samospoštovanje in se spopasti s svetom s prodorno jasnostjo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.