Magazin > VIP
16613 ogledov

Jessici Alba zaradi te fotografije očitajo zlorabo otrok

Jessica Alba Profimedias
To pravi zvezdnica.

Igralka Jessica Alba je julija objavila utrinke z družinskih počitnic Wyomingu in ob posnetkih zapisala, da so njeni otroci, Honor Marie (12), Haven Garner (9) in Hayes (2) ves čas nosili maske in da so tudi pridno pazili na higieno rok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family vacay in #jacksonhole #wyoming -wow! What a magical place 🙌🏽✨ ... we consistently wore masks, washed/ sanitized our hands ... b/c #youractionssavelives ... not gonna lie -lots of negotiating and bribes to get my Hayesie boo (who’s 2 1/2 yrs old) to wear his mask, but my lil man killed the @honest mask game throughout the trip! #wearamask 😷- pic number 4&5 in swipe thru❤️🥰👊🏽— my boy!... we went on guided boat tours, hikes, bike rides and wearing a mask was a requirement in the car with the driver, on hike- as we were in close proximity w our guide and in the small boats... Got to protect my fam and others... #mamabear

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on


Fotografija pa ni naletela le na odobravanje. Nekateri so jo grajali, da je nošenje mask nesmiselno, saj po njihovem mnenju ne preprečuje širjenja virusa, drugi pa so prepričani, da so slavni za takšno propagando plačani. Našel pa se je celo nekdo, ki je igralki očital zlorabo otrok: "Kakšna oseba si, da otroke siliš v tako nezdravo stvar. Si za to plačana??? Temu se reče zloraba otrok.“

Zvezdnico je na ta komentar spomnila Jada Pinckett Smith, voditeljica spletne pogovorne oddaje Red Table Talk. "Noro, da živimo v času, ko se zdravje politizira. Tega ne morem razumeti,“ je obtožbe pokomentirala Jessica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.