Magazin > VIP
25 ogledov

Jessico in Justina zalotili med sprehodom

@ Flynet Žurnal24 main
Po številnih govoricah, da sta se Jessica Biel in Justin Timberlake razšla, so ju zdaj zalotili med sprehodom po Vancouvru. Nobenih znakov razhoda ni bilo videti.

Po več tednih govoric se je par, ki je skupaj zdržal vsaj dve leti in pol, pokazal javnosti med sprehodom v Vancouvru. Tam Jessica trenutno snema film.

Ko so se govorice o njunem razhodu prvič pojavile, sta se takoj pokazala javnosti in dokaj očitno nastavljala fotografom. Toda govorice so se nadaljevale, njuni prijatelji so potrjevali, da sta se očitno razšla in tudi sama se nista več trudila razkazovati fotografom.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Govorice so se razširile po tem, ko je Justinova babica za British Magazine dejala, da se Justin posveča le karieri. "Jessica si je želela poroke, Justin pa na to ni pripravljen," je dejala Sadie Bomar.

"Kar se nas tiče, je bil vedno samski. Dekleta pridejo in grejo in mi verjamemo, da nikoli ni bilo nič resnejšega," je še pribila.

Glede na to, da je Justinova mama Američanka, v reviji pa je precej njenih izjav zvenelo britanskih, so se dvomi glede resničnosti babičinih izjav pojavljali že nekaj časa. Kaj je resnica, pa bo verjetno pokazal čas.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.