Magazin > VIP
22 ogledov

Jessie J se je za las izognila vozičku

Jessie J FameFlynet
Poškodba med vajami. Pevka Jessie J je imela srečo v nesreči.

Med vajami za turnejo leta 2011 se je glasbenica Jessie J tako nesrečno poškodovala, da je morala odpovedati vse koncerte in več mesecev nositi ortopedski čevelj. Pevka je šele sedaj izdala, kako huda je bila njena poškodba noge. "Malo je manjkalo in pristala bi v invalidskem vozičku. Presaditi so mi morali kost, v stopalu sem imela štiri vijake in kovinsko ploščico,“ je povedala 25-letnica, ki ima z nogo še vedno težave. "Z mano potuje fizioterapevt, ker imam še vedno vsak dan bolečine.“

Jessie J je še povedala, da sedaj ne sme več nositi čevljev z visokimi petkami, kar pa spada med manjše težave, s katerimi se od nesreče dalje spopada. "V gležnju bom do konca življenja čutila posledice artritisa. Zelo boli. /.../ Na srečo sem še pri življenju in lahko pojem. Zelo se veselim odra,“ je za konec še povedala lepotička, ki je zaslovela s pesmijo Price Tag. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.