Magazin > VIP
13 ogledov

Jezna zaradi imen lutk po svojih hčerah

Sijajna Mariah in Sladka Sydney. Žurnal24 main
Michelle Obama je zahtevala preimenovanje lutk, ki ju je ameriško podjetje, ki izdeluje igrače, poimenovalo po njunih dveh hčerah.

Proizvajalec lutk Ty Inc je spremenil imena modelov lutk, ki so jih poimenovali po hčerah ameriškega predsednika Baracka Obame in njegove žene. To je bila želja Michelle Obama, ki meni, da je uporaba imen njunih hčera v namene poimenovanja lutk neprimerna. Lutke so v prodaji od januarja letos skupaj z Razposajeno Britney, Srečno Lindsay in Gosposko Paris.

Lutki sta se prvotno imenovali Sijajna Malia in Sladka Sasha, po preimenovanju pa se imenujeta Sijajna Mariah in Sladka Sydney. "Zelo smo zadovoljni in cenimo to, da je proizvajalec lutk upošteval naše mnenje," je komentirala prva dama ZDA. Dodala je, da lutki, ki naj bi se imenovali po Malii in Sashi, nista bili narejeni po modelu njunih hčera, temveč so njuna imena uporabili za že obstoječe modele. Sicer pa bo dobiček od prodanih lutk namenjen v dobrodelne namene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.