Magazin > VIP
30 ogledov

Ji bodo stari grehi prekrižali načrte?

Cheryl Cole Žurnal24 main
Bodo stari grehi oziroma sedem let stara obsodba za napad preprečili Cheryl Cole, da bi uresničila svoje sanje in sodelovala pri ameriški oddaji X Factor?

Pevka Cheryl Cole je bila pred sedmimi leti obsojena za napad na čistilko Sophie Amogbokpa  v  Drinks Nightclubu v Surreyu. Takrat 19-letna Cheryl se je nanjo spravila po tem, ko ji je Sophie odklonila dati liziko. Naslednjega oktobra so jo spoznali za krivo in obsodili na 120 ur javnih del ter določili, da mora Sophie plačati  globo v vrednosti 250 dolarjev.

Glede na to, da ameriški zakon določa, da se morajo vsi nekdanji obsojenci na prijavnih obrazcih za vizo razkriti, so se pojavila vprašanja, ali lahko sedem let stara obsodba za napad uniči upanje britanske zvezdnice, da bi si pridobila delovno dovoljenje in se pridružila Simonu Cowellu v žiriji pri televizijskem šovu The X Factor.

"Cheryl je bila prva, ki smo ji povedali in ustno ponudili delo in je zelo vznemirjena. Amerika ji je všeč in uživa v ideji, da bi začela tam," je razkril vir za Daily Mail.

Produkcija šova The X Factor naj bi stekla v maju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.