Magazin > VIP
2 ogledov

Ji je vendarle dal prstan?

Je Mirandi pripravil romantičen večer v Cannesu? Žurnal24 main
Vsakih nekaj mesecev se pojavijo govorice o zaroki Orlanda Blooma in Mirande Kerr, a tokrat vse kaže, da ne gre le za govorice.
Orlando Bloom je trenutno v Cannesu, kjer poteka tradicionalni filmski festival. Fotografi, ki hollywoodskim zvezdnikom sledijo na vsakem koraku, so na roki njegove spremljevalke Mirande Kerr roki opazili svetleč se prstan.

"Vem za te fotografije, a nisem v položaju, ko bi to lahko komentirala," je na vprašanje o zaroki odgovorila Mirandina tiskovna predstavnica Carlii Lyon. Še pred kratkim je Lyonova tovrstna namigovanja glasno zanikala, zato je njena izjava še bolj podžgala govorice, da se je Orlando opogumil in Mirando zaprosil.

Miranda je v Cannes priletela le za eno noč, saj se je že naslednji dan vrnila na delo v New York. Nekateri namigujejo, da jo je igralec zaprosil prav v Cannesu. Poleg tega je novembra lani manekenka povedala, da si je od nekdaj želela otroke in da jih bo tudi imela.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.