Magazin > VIP
297 ogledov

Dekle Jima Carreyja storilo samomor

jim carrey, white Profimedias
Vizažistka Cathriona White, s katero se je zvezdnik Jim Carrey razšel pred petimi dnevi, je storila samomor.

Posmrtne ostanke sta našla prijatelja 28-letnice in obvestila policijo. Ta je našla poslovilno pismo, v katerem je pisalo, da sta se z igralcem razšla pred petimi dnevi, poroča TMZ.

53-letni zvezdnik je 28-letnico spoznal leta 2012. Nekaj mesecev sta se dobivala, nato pa razšla, maja letos pa sta spet postala par.

24. septembra, na dan, ko sta še drugič prekinila zvezo, se je Cathriona odjavila z družbenih omrežij. Na Twitterju je zapisala: "Odjavljam se s Twitterja. Upam, da sem bila lučka v življenju svojih najbližjih."

"Bila je resnično prijazen in nežen irski cvet, preveč občutljiva za to zemljo," je ob smrti nekdanjega dekleta sporočil Jim Carrey. "Moje srce je z družino in prijatelji in vsemi, ki so jo ljubili in zanjo skrbeli. Vse nas je zadelo kot strela z jasnega," dodaja igralec.

Komentarjev 3
  • mph 17:43 30.september 2015.

    Škoda, žal je pri veliki večini samomorilcev kar vem, v genih. Tudi prijatelj iz otroštva je naredil samomor, zdaj sem se spomnil nanj, ko je bil star enih 20 let. Ker "ga je pustila punca": Ne, zaradi tega pa res ...prikaži več nihče z normalnimi možgani ne naredi samomora. Če pa se dovolj zgodaj prepozna simptome, se marsikdaj da pomagat, marsikdaj pa ne.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:47 30.september 2015.

    Žalostno...zgleda je bla res super punca..sam očitno je bil svet prekrut za njo.

  • allstarr111 20:37 29.september 2015.

    R.I.P. žalostno