Magazin > VIP
161 ogledov

Jinny ne gre v šov, če ne bo denarja

Jinny Ribič Osebni arhiv
"Če bo na koncu poplačan le zmagovalec, v to ne grem,“ pravi Jinny Ribič, ki se je prijavila v šov Bar, ki ga bodo na Planet TV začeli predvajati spomladi.

"Načeloma mi resničnostni šovi niso všeč, zato do tega trenutka nikoli niti pomislila nisem na to, da bi se v kakšnega prijavila. Kot delovna punca v Big Brotherju, na primer, kjer so ves dan posedali, ne bi zdržala. Ker sem trenutno brez službe in sama skrbim zase, sem se odločila za prijavo v Bar, kjer ni prostora za lenarjenje in kjer si za svoje delo, vsaj tako so mi rekli prijatelji, tudi plačan. Mislim, da bi se v tem šovu znašla, saj imam v gostinstvu izkušnje,“ je na naše vprašanje, zakaj se je odločila za prijavo v resničnostni šov, povedala Jinny Ribič.

V šov, kakršen je bil na primer Kmetija: Nov začetek, se ne bi nikoli prijavila, saj je na koncu plačilo videl le zmagovalec. "Če bo na koncu poplačan le zmagovalec, v to ne grem. Nisem se prijavila zaradi prepoznavnosti ali nagrade. Meni je pomembno, da nekaj delam in da služim denar.“

Jinny, ki jo je Slovenija pred leti spoznala v šovu Slovenija ima talent, se zaveda, da nastop v resničnostnem šovu ni mala malica. "Verjamem, da je stresno. Vsak se po svojih najboljših močeh trudi za glavno nagrado. Če pa imaš točno zastavljene cilje, če veš, zakaj delaš in ne lenariš ter če si dovolj samozavesten, ti je vseeno, kaj drugi mislijo in govorijo o tebi,“ pravi Jinny.

V Bar se je sicer prijavilo kar nekaj znanih obrazov.

Komentarjev 7