Magazin > VIP
32 ogledov

J.Lo med seksom prestrašila sobarico

Jennifer Lopez EPA
Pevka je pred kratkim v hotelu tako kričala, da je prestrašila sobarico. Ta je sprva mislila, da je J.Lo v nevarnosti, a ji je kmalu postalo jasno, da je kričanje posledica strasti.

Vsaj tako je vir povedal za Star Magazine, ki piše, da je J.Lo med predajanjem strastem zelo glasna. Celo tako zelo, da je v hotelu prestrašila sobarico, ki je sprva mislila, da se je pevka znašla v nevarnosti, zaradi česar naj bi celo vstopila v sobo.

To pa ni edino poročanje o njenem seksi kričanju. Omenjena revija dodaja, da eden od sosedov zaljubljenega para trdi, da je pevka med seksom lahko tako glasna, da se zaradi njenega kričanja tresejo celo okna. Je to res ali pa bi omenjena vira rada na pevkin račun le zaslužila, ne vemo, vemo pa, da je pevka pred kratkim izdala tudi, da včasih sploh ne ve, kaj skoraj 20 let mlajši Casper Smart počne z njo. "Vprašala sem ga, zakaj si raje ne najde dekleta, mlajšega od mene. Včasih ne vem, ali ima najina zveza prihodnost in kaj bo čez deset let. A on je le rekel, da misli, da morava uživati v trenutku in biti srečna," še piše omenjena revija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.