Magazin > VIP
16 ogledov

J.Lo nora na seks s svojim mladcem

Jennifer Lopez, Casper Smart Flynet/Facebook
Jennifer Lopez je ob 18 let mlajšem ljubimcu spet odkrila veselje do seksa.

"Vse se vrti okoli seksa," je za britanski časnik dejal prijatelj Casperja Smarta, novega ljubimca Jennifer Lopez. "Casper mi je zaupal, da ima J.Lo fantastično postavo in je v boljši formi od vseh deklet, s katerimi je kadarkoli bil. Pravi, da ima telo 20-letnice, vendar mislim, da nimata prihodnosti. Vse skupaj je bolj zabavna avantura," je še povedal.

Pevka in njen 24-letni ljubimec sta se spoznala pred šestimi meseci, ko ga je Jennifer najela kot plesalca za svojo turnejo. Od takrat sta bila velikokrat zasačena v hotelih, skupaj naj bi celo preplesala noč v Las Vegasu. Casper pa očitno rad pritegne pozornost, saj pogosto napol gol poplesava v hollywoodskih klubih. Znan naj bi bil kot velik ženskar.

Tudi zvezdnica ni najbolj nedolžna. Na začetku novembra so jo v družbi bivšega moža Marca Anthonyja zalotili v enem izmed portoriških hotelov.



 

 




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.