Magazin > VIP
26 ogledov

J.Lo svojemu mladcu daje žepnino

Jennifer Lopez Casper Smart JLP
Pevka naj bi svojemu 18 let mlajšemu fantu vsak teden nakazovala 10 tisoč dolarjev, da ne bi bilo treba vedno njej plačevati računov.

Sedanji fant latinodive Jennifer Lopez, 24-letni plesalec Casper Smart, v nasprotju z njenimi bivšimi bogatimi fanti nima ravno veliko denarja, saj nima rednih prihodkov. Pevki pa naj bi šlo na živce, da mora vedno ona plačevati povsod, kamor gresta, zato naj bi se težavo odločila odpraviti s tedenskimi nakazili na Casperjev račun v vrednosti deset tisoč dolarjev oziroma 7,7 tisoč evra. "Ugotovila je, da bo bolj preprosto, če mu da žepnino, ta vsota pa se ji je zdela primerna," je povedal pevkin prijatelj in obenem zanikal, da bi šlo za plačevanje za seks. "Žepnino mu daje, da ne bi skoparil pri darilih za njene otroke ter bi jo kdaj presenetil s kakšno večerjo v fini restavraciji ali romantičnim vikendom, ki jih drugače plačuje ona," je še pojasnil.

Njeno izplačevanje žepnine pa naj bi šlo precej v nos njenemu bivšemu soprogu Marcu Anthonyju, ki je mnenja, da je mladenič z njo zgolj zaradi koristi. Vendar naj bi bil bes nekdanjega soproga le še v dodatno zadovoljstvo Jennifer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.