Magazin > VIP
34 ogledov

Jo je res osvojil s tem?

Kylie Minogue Profimedias
V zelo čustvenem intervjuju je avstralska pevka Kylie Minogue spregovorila o najtežji bitki v življenju in o svoji največji ljubezni.

"Takrat mi je nekdo rekel: 'Moraš biti malo sebična'. Ni v moji naravi, da bi bila sebična, a takrat je prišel čas, ko sem bila in pustila, da so drugi skrbeli zame," je v zelo čustvenem intervjuju v oddaji 60 Minutes dejala Kylie Minogue. Diagnozo rak na dojki so ji postavili leta 2005. Sledila je operacija in dolgotrajno zdravljenje. 

Na vprašanje, kaj se je o sebi naučila v tistem času, je odgovorila: "Vem, da sem močna, a ko se boriš z nečim, kjer je veliko neznanega, gre za mešanico čustev in spominov." Spomnila se je trenutka, ko so ji po zdravljenju spet začeli rasti lasje in se ji je to zdelo kot čudež. 

Spregovorila o veliki ljubezni

Pevka se je razgovorila tudi o razmerju s pokojnim Michaelom Hutchencem, s katerim sta bila par konec 80. letih. "Takrat verjetno nisem bila zelo kul, on pa je bil zelo in našla sva se na sredini." Voditelj ni mogel mimo vprašanja o besedah, s katerimi naj bi jo Hutchence osvojil. "Kylie, ne vem ali naj te peljem na kosilo ali naj seksam s teboj," je domnevni stavek ponovil voditelj in spravil Kylie v smeh. Pevka ni želela razkriti, kaj točno ji je Hutchence takrat dejal, da pa je bilo nekaj podobnega. "Bil je velika ljubezen in velika srčna bolečina. Nikoli več nisem srečala nekoga, kot je bil on," je dejala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.