Magazin > VIP
25963 ogledov

Jo prepoznate? Nekoč je moškim kratila spanec!

Erika Eleniak Youtube
Serija Obalna straža jo je izstrelila med zvezde.

Igralka Erika Eleniak je igrala v prvih treh sezonah serije Obalna straža. Kot Shauni McClain je v legendarnih rdečih kopalkah skakala po plaži in moškim, ki so bili tudi zaradi nje veliki oboževalci serije, kradla spanec.

Igralka je danes stara 53 let in mnogi je na ulici ne bi več prepoznali, saj se je iz sladkega dekleta prelevila v "divjo" zrelo žensko s potetoviranimi rokami. Njeno telo med drugim krasijo orel, ki nosi čarovniško pokrivalo, in besedici "I am".

Erika je prvo večjo vlogo dobila, ko je bila stara 12 let. Igrala je v filmu E.T. Svet pa jo je spoznal leta 1989 v seriji o reševalcih iz vode, ki je med TV-zvezde izstrelila tudi Pamelo Anderson. Tako kot Pammy se je tudi Erika slekla za Playboy in postala ena najbolj zaželenih žensk na svetu.

Moški v tistem času pri njej niso imeli prav nobene možnosti, saj je bila srečna v objemu soigralca Billyja Warlocka, s katerim je bila nekaj časa celo zaročena. Leta 1992 je lepotica šokirala oboževalce z odločitvijo, da odhaja iz serije, ker se želi posvetiti filmski karieri. V intervjuju leta 2018 je dejala, da ji ni žal, da je na vrhuncu priljubljenosti zapustila nadaljevanko, ki so jo spremljali po vsem svetu. Dodala je, da ji je bilo neprijetno, saj je serija postajala vse bolj "izzivalna". 

Komentarjev 3
  • Pepe007 08:28 07.julij 2023.

    V bistvu je vse po pričakovanjih, le tetovaže so mimo. Ne dvomim, da se lahko uredi v povsem prijetno žensko.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 14:47 03.julij 2023.

    Takšne zgodbe, ki jih piše naraven proces, ki se mu reče staranje, z velikim užitkom objavljajo osebe, ki so imele to smolo v življenju, da niti v mladosti niso bile obdarjene z lepoto..Sedaj to doživljajo kot potešenje in "božjo pravičnost"...

  • wax 13:27 03.julij 2023.

    100tič.. objavte sliko kakšenga od vaših zaposlenih pred 30 leti in danes.