Magazin > VIP
25 ogledov

Joan Rivers se je zakajala s prijateljico

Joan Rivers Youtube
Joan Rivers očitno tudi pri 78 letih še vedno zna poskrbeti za sprostitev.

Zadnja epizoda resničnostnega šova Joan Rivers in njene hčerke Melisse Joan & Melissa: Joan Knows Best se je prav gotovo dotaknila meje dovoljenega. Oddaja namreč prikazuje slavno komičarko in njeno prijateljico Lynne, kako v avtu kadita marihuano, ki jo zdravniki predpisujejo za zdravljenje zdravstvenih težav. Joan je metodo preizkusila zato, da bi premagala stres zaradi obiska staršev hčerkinega zaročenca Jasona Zimmermana.

Ko se omamljeni prijateljici odločita oditi s parkirišča, ugotovita, da nista sposobni voziti. "Sploh ne morem oceniti, ali se premikava ali ne," je v smehu priznala Lynne, ki je sedela za volanom, medtem ko je Joan kadila na sovoznikovem sedežu. Na pomoč pokličeta Melisso, ki se na njiju močno razjezi, vendar ju vseeno pride iskat in ju varno pripelje na svoj dom. Tam se prijateljici, še vedno pod vplivom opojnih substanc, odločita oblečeni okopati v njenem jacuzziju.

Naslednje jutro se Joan zbudi v vnukovi postelji med ostanki hrane, ki jih je že načel njen pes, in zaključi: Ne bo več kadila trave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.