Magazin > VIP
31 ogledov

Joan se je spet spravila na Jennifer

Jennifer Lawrence EPA
Jennifer Lawrence je ena tistih zvezdnic, ki jo imajo skoraj vsi radi, a letos si je kljub temu pridobila vsaj enega sovražnika. Na žalost je to prav nič prijazna Joan Rivers.

Kot kaže sovoditeljica oddaje Fashion Police, Joan Rivers, še kar kuha zamero proti mladi igralki Jennifer Lawrence, s katero sta se sporekli pred kratkim. "Moja novoletna zaobljuba je, da zagotovim, da Jennifer končno odraste in dojame, kakšno srečo ima, ter da se pomiri," je najnovejša izjava 80-letne Joan proti 23-letni zvezdnici.

Spor med njo in J.Law, kot Jennifer ljubkovalno kličejo mediji in oboževalci, se je začel novembra, ko je Jennifer izjavila, da oddaje, kot je Fashion Police, "narekujejo ljudem, naj druge sodijo na podlagi povsem drugačnih vrednot, ter da je povsem v redu kazati s prstom in nekoga označiti za debelega." Joan ji je takrat vrnila z besedami, da je "arogantna in hinavska", saj je imela oddajo rada, ko so jo v njej hvalili. "Ko pa je morala promovirati film, je postala jezikava," je dodala Joan.

Jen se na te besede ni odzvala, je pa med intervjujem z Barbaro Walters dejala, da bi moralo biti nezakonito nekoga označiti za debelega na televiziji. Odziv na Joanino zadnjo izjavo pa še čakamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.