Magazin > VIP
461 ogledov

Joel Simobilu dolžan več kot 1200 evrov

Joel Srbu Andraž Anželjc
Joel Srbu je telefonskemu podjetju Simobil dolžan veliko denarja. Povedal nam je, kaj se dogaja.

Nekdanji tekmovalec Bara Joel Srbu naj bi bil podjetju Simobil dolžan kar 1213 evrov. Na uradni spletni strani Okrajnega sodišča v Ljubljani smo našli izvržbo, ki za konec meseca napoveduje javno dražbo njegovih predmetov – dveh LCD televizij in garderobne omare. Ti predmeti so skupno ocenjeni na vrednost 750 evrov.

Joel Srbu, dražba | Avtor: Okrajno sodišče Ljubljana Okrajno sodišče Ljubljana
"Do tega je prišlo tako, da se nisem strinjal z računom, ki sem ga prejel. Ne vem, kako je bil lahko tako visok, kot je bil in ga pač nisem želel plačati. Nismo prišli skupaj. Zdaj ga plačujem po obrokih in to je to,“ pravi Joel, ki je za Žurnal24 še povedal, da je vse uredil in da dražbe ne bo: "Problem je bil v knjiženju. Pred nekaj urami sem se vse dogovoril in uredil. Zdaj to plačujem po obrokih in dražbe ne bo. Tekom tedna bo objava o dražbi tudi umaknjena.“

Obrnili pa smo se tudi na podjetje Simobil ter jih vprašali, ali res niso knjižili Joelovega plačila. Njihov medijski predstavnik nam je sporočil: "Na Si.mobilu redno knjižimo vsa nakazila naših strank. Nakazila s pravilno navedenim sklicem so knjižena najkasneje v dveh dneh po sami izvedbi nakazila. Občasno se zgodi, da knjiženje nakazil z napačno navedenim sklicem traja nekoliko dlje. V primerih, ko stranke menijo, da njihovo nakazilo ni bilo pravilno knjiženo, jih prosimo, da nam pošljejo kopijo ali sken potrdila o plačilu, in vpise še enkrat preverimo." Na koncu so še dodali, da podatkov o strankah v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ne razkrivajo.

Komentarjev 3
  • romy 11:08 10.januar 2017.

    Točno tak je Tine123,podpis.Obične reve in šleve...

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:47 10.januar 2017.

    problem je v knJiženju in ne v kniženju. Sami polpismeni prodajalci megle

  • Tine123 08:08 10.januar 2017.

    Itak, tale vaša "estrada" vedno živi na hlape.