Magazin > VIP
1146 ogledov

John Travolta: Nisem vedel, ali bom preživel

John in Jett Travolta Profimedias
John Travolta o najbolj bolečem obdobju svojega življenja.

Leta 2009 je igralec John Travolta izgubil 16-letnega sina Jetta, ki je med napadom z glavo močno udaril ob kopalno kad. Jett je imel avtizem.

"Jettova smrt je bila najhujša stvar, ki se je zgodila v mojem življenju. Nisem vedel, ali bom preživel,“ je povedal zvezdnik in dodal, da je bila Scientološka cerkev tista, ki je njemu in njegovi ženi, Kelly Preston, pomagala prebroditi težke čase. "Dve leti so nam ves čas stali ob strani. Ne vem, ali bi mi brez njihove pomoči uspelo.“

John in Kelly imata še dva otroka – Ella je stara 18 let, Benjamin pa osem. Igralec pravi, da je zanj družina, predvsem prihodnost njegovih otrok, na prvem mestu. "Sta pametna in zelo dobro jim gre, saj ju spodbujamo, da uporabljata znanje, ki ga imata. Ella je igralka. Zelo sva ponosna nanjo.“

John se lahko zahvali tudi s srečnim zakonom, ki je preživel veliko grdih govoric. "Zveza se ne „zgodi“. Zanjo je treba garati. Ostati mora zabavna in ravno za to se trudiva,“ je še razkril igralec.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.