Magazin > VIP
97 ogledov

John Travolta o pokojnem sinu

John in Jett Travolta Profimedias
Priljubljeni ameriški igralec John Travolta je počastil sedmo obletnico sinove smrti.

Priljubljeni ameriški igralec John Travolta je po poročanju tujega spletnega medija Radaronline obeležil sinovo sedmo obletnico smrti in jo v sporočilu, ki ga je delil prek Facebooka, pospremil z besedami: "On je moje vse."

Jett je pri svojih 16-ih letih nenadoma umrl med družinskimi počitnicami na Bahamih. Bil je namreč avtist in takrat imel za seboj zgodovino številnih avtističnih napadov.

Travolta je v svojem Facebook sporočilu v čast Jettu tako zapisal: "Pravijo, da je najtežja stvar na svetu, če izgubiš enega izmed staršev. Zdaj lahko rečem, da to ni res. Najtežja stvar na svetu je izguba otroka. Nekoga, ki si ga vzgojil in gledal odraščati vsak dan. Nekoga, ki si ga naučil hoditi in govoriti. Nekoga, ki si mu pokazal, kako ljubiti. To je najhujša stvar, ki se lahko nekomu zgodi. Zelo me je osrečil. Bil je moje vse. Teh 16 let, ko se bil njegov oče, me je naučilo, kako ljubiti brezpogojno. Moramo se ustaviti in biti hvaležni za svoje otroke, otroci pa se morajo ustaviti in biti hvaležni za svoje starše. Zato, ker je življenje kratko. Preživite čas s svojimi starši in starši preživite čas s svojimi otroki. Dobro ravnajte z njimi. Zato ker jih en dan, ko boste dvignili pogled izza svojega telefona, ne bo več tam. Kar sem se res naučil iz vsega tega, živi in ljubi vsak dan, kot da je zadnji. Ker en dan namreč bo tako. Izkoristite priložnosti in živite življenje. Povejte tistim, ki jih ljubite, da jih ljubite vsak dan. Nobenega trenutka ne jemljite za samoumevnega. Življenje je vredno živeti."

 

Komentarjev 1
  • URIAH HEEP 12:28 14.januar 2016.

    It was a blood sacrifice to Lucifer.Psst it's a secret known only to the brotherhood.